Zijruit vervangen

Een beschadigde zijruit moet altijd worden vervangen. Dit komt door het type glas waarvan zijruiten zijn gemaakt. Dat is namelijk anders dan bij een voorruit, die wel vaak gerepareerd kan worden. Zijruiten van een auto bestaan uit gehard glas wat zorgt voor versplintering bij beschadiging. Hierdoor is het repareren van een zijruit onmogelijk.

Ruitschade direct hersteld in heel NL

Vervangen van een zijruit van alle merken auto’s

U kunt bij Autoglaz terecht voor alle merken en typen auto’s, met levenslange garantie op de montage van de vervangen zijruit. Tevens krijgt u bij Autoglaz exact dezelfde zijruit als door de autofabrikant is geleverd. Dit betekent dezelfde kwaliteit glas, dezelfde dikte en uiteraard dezelfde maatvoering. Wilt u meer weten over het vervangen van een zijruit? Klik dan hier.

Qualified

Altijd in goede handen, wel zo fijn

Moderne auto’s zijn steeds meer voorzien van software, veiligheids- systemen, sensoren, radars, camera’s en nieuwe aandrijftechnieken. Dit vraagt bijzondere competenties aan het autobedrijf. Alle Autoglaz vestigingen dragen het Qualified certificaat. Dit onafhankelijke keurmerk controleert bij de bedrijven of men de juiste opleidingen en trainingen heeft genoten, de juiste apparatuur aanwezig is, over de juiste connectiviteit beschikken, de juiste gereedschappen aanwezig zijn enzovoort.

Goede service

Ook borgt het Qualified keurmerk dat u op alle Autoglaz vestigingen een goede service krijgt.

Netheid van het bedrijf

De netheid van het bedrijf, de wachtruimte, het toilet en zelfs de koffie wordt gecontroleerd.

In goede handen

Met het Qualified certificaat tonen wij aan dat u op iedere Autoglaz vestiging in goede handen bent.

Levenslange garantie

24/7 bereikbaar

65+ vestigingen in Nederland

Ook mobiele service

Snel geholpen