Een sterretje of een barst in autoruit

Wanneer u een sterretje in uw voorruit heeft, bekijken we bij Autoglaz eerst de grootte. Is het sterretje kleiner dan een 2 euromunt? Dan kunnen wij hem bijna altijd repareren. Door middel van onze reparatiehars die wordt gehard met UV licht, wordt uw autoruit weer gerepareerd en heeft hij de originele sterkte weer terug. Is hij groter dan een 2 euromunt? Dan zal wellicht de voorruit vervangen moeten worden. Dit kunnen we het beste beoordelen op de vestiging.

Ruitschade direct hersteld in heel NL

Sterretje in autoruit repareren

Een sterretje in uw voorruit is altijd lastig. Door bijvoorbeeld temperatuurwisselingen kan een sterretje gemakkelijk een barst worden. Wanneer dit plaatsvind binnen uw gezichtsveld kan dit zorgen voor een onveilige situatie op de weg. Daarom is het van belang uw autoruiten vrij te houden van sterretjes en is repareren essentieel! Wanneer een sterretje uitscheurt tot een barst, kan het zijn dat uw voorruit vervangen moet worden. Daarom is het belangrijk dat u gelijk melding maakt indien u een sterretje heeft ontdekt. U kunt direct Autoglaz bellen op 0800-2354529 of een online afspraak maken. Bent u niet in staat op korte termijn een afspraak te maken? Zorg er dan voor dat u de gratis preventiesticker aanvraagt. Deze sticker voorkomt dat er vocht en vuil nestelt in de breuk. Tevens wordt het risico op doorscheuren van het sterretje verkleint! Vraag hem hier direct aan.

Qualified

Altijd in goede handen, wel zo fijn

Moderne auto’s zijn steeds meer voorzien van software, veiligheids- systemen, sensoren, radars, camera’s en nieuwe aandrijftechnieken. Dit vraagt bijzondere competenties aan het autobedrijf. Alle Autoglaz vestigingen dragen het Qualified certificaat. Dit onafhankelijke keurmerk controleert bij de bedrijven of men de juiste opleidingen en trainingen heeft genoten, de juiste apparatuur aanwezig is, over de juiste connectiviteit beschikken, de juiste gereedschappen aanwezig zijn enzovoort.

Goede service

Ook borgt het Qualified keurmerk dat u op alle Autoglaz vestigingen een goede service krijgt.

Netheid van het bedrijf

De netheid van het bedrijf, de wachtruimte, het toilet en zelfs de koffie wordt gecontroleerd.

In goede handen

Met het Qualified certificaat tonen wij aan dat u op iedere Autoglaz vestiging in goede handen bent.

Levenslange garantie

24/7 bereikbaar

65+ vestigingen in Nederland

Ook mobiele service

Snel geholpen