Autoruitschade laten repareren bij Autoglaz

Met de huidige technische kennis is het vaak goed mogelijk om een “sterretje” of beschadiging aan de ruit te repareren. Autoglaz beschikt over de modernste reparatiemethodes om u snel weer veilig op weg te helpen.

Ruitschade direct hersteld in heel NL

Ruitvervanging bij autoruitschade

In sommige gevallen is het niet mogelijk om de ruit te repareren en helpen wij u graag door het vervangen van de autoruit. Voor deskundig advies kunt u altijd even langs komen. Uiteraard kunnen wij de schade met de verzekering voor u afhandelen.

Specialist in herstel van autoruitschade

Door jarenlange ervaring en groot vakmanschap van onze gediplomeerde autoruit monteurs kunnen wij optimale service, kwaliteit en garantie bieden, en dat tegen een scherpe prijs. Als de ruit op voorraad is, wordt u direct geholpen. Door het gebruik van de nieuwste lijmsoorten kunnen we de ruit vervanging uitvoeren terwijl u wacht in onze wachtruimte met gratis koffie en wifi. Daarna kunt weer veilig op weg. Mocht de ruit niet voorradig zijn dan is het vaak binnen 24 uur alsnog geregeld.

Ruitreparatie vaak mogelijk

Dankzij de modernste apparatuur en middelen, zoals de speciaal voor Autoglaz ontwikkelde reparatiehars, is ruitreparatie steeds vaker mogelijk. De beschadiging wordt eerst vocht- en luchtvrij gemaakt. Daarna wordt onder hoge druk, een kleine hoeveelheid glasheldere kunsthars aangebracht. Onder invloed van UV licht wordt de hars hard. Autoruiten krijgen hiermee hun originele sterkte terug.

Ruitschade direct hersteld in heel NL

Kalibratie na autoruitschade

Ruitschade kunt u eenvoudig online melden of via ons servicenummer 0800-2354529. Belangrijk is in ieder geval dat u direct weer veilig op weg kan. Wij repareren eerst; alleen als ruitreparatie geen optie meer is, gaan wij over tot vervanging van ruiten.

Qualified

Altijd in goede handen, wel zo fijn

Moderne auto’s zijn steeds meer voorzien van software, veiligheids- systemen, sensoren, radars, camera’s en nieuwe aandrijftechnieken. Dit vraagt bijzondere competenties aan het autobedrijf. Alle Autoglaz vestigingen dragen het Qualified certificaat. Dit onafhankelijke keurmerk controleert bij de bedrijven of men de juiste opleidingen en trainingen heeft genoten, de juiste apparatuur aanwezig is, over de juiste connectiviteit beschikken, de juiste gereedschappen aanwezig zijn enzovoort.

Goede service

Ook borgt het Qualified keurmerk dat u op alle Autoglaz vestigingen een goede service krijgt.

Netheid van het bedrijf

De netheid van het bedrijf, de wachtruimte, het toilet en zelfs de koffie wordt gecontroleerd.

In goede handen

Met het Qualified certificaat tonen wij aan dat u op iedere Autoglaz vestiging in goede handen bent.

Levenslange garantie

24/7 bereikbaar

65+ vestigingen in Nederland

Ook mobiele service

Snel geholpen