Kom naar de dichtst bijzijnde vestiging voor een gratis preventiesticker & voorkom doorscheuren

Autoglaz Nederland werkt samen met vele verzekeraars, leasemaatschappijen, brancheverenigingen, opleidings- en certificeringsinstanties en autoruit fabrikanten om de continuïteit en kwaliteit van onze diensten te garanderen.

Ruitschade direct hersteld in heel NL

BOVAG

BOVAG autoruitherstelbedrijven zijn vakkundige bedrijven die voldoen aan hoge eisen op het gebied van opleiding, gereedschappen, service en naleving van garantievoorwaarden en gedragsregels. Hierdoor bent u verzekerd van de beste kwaliteit in ruitreparatie en het vervangen van autoruiten. Lees meer op de BOVAG pagina.

Ruitschade direct hersteld in heel NL

Glasgarant

Glasgarant werkt samen met alle daarbij aangesloten verzekeraars.
Hierdoor bent u verzekerd van een snelle en gemakkelijk afhandeling van uw ruitschade. Glasgarant is op initiatief van Stichting Schadegarant opgezet. Doordat de stichting Schadegarant al jarenlange ervaring heeft in schadestroomstimulering van carrosserieschades zijn de deelnemers tot dit concept gekomen voor autoruitschades. Lees meer op de Glasgarant pagina.

Ruitschade direct hersteld in heel NL

Stichting Duurzaam Repareren

De stichting Duurzaam Repareren heeft de visie dat de samenleving gebaat is bij een transparant zicht op de autobedrijven die alle mogelijke kwalitatieve en organisatorische maatregelen hebben genomen om het milieu te ontzien. De consument wordt hierdoor instaat gesteld de duurzaamheid in haar keuze te betrekken. Lees meer op de Stichting Duurzaam Repareren pagina.

Ruitschade direct hersteld in heel NL

Saint-Gobain Autover

Saint-Gobain Autover levert autoglas en aanverwante producten zoals lijmen, gereedschappen, lijsten, tapes en nog veel meer voor de autoglas specialist. Lees meer op de pagina van Saint-Gobain Autover

Ruitschade direct hersteld in heel NL

AGC Automotive

ARG – Automotive Replacement Glass is een divisie van AGC Automotive in Europa. Zij leveren autoglas en bijbehorende accessoires aan Autoglaz. Doordat ARG – Automotive Replacement Glass direct kan leveren aan Autoglaz zijn wij in staat autoruiten op korte termijn te leveren aan de klant. Lees meer op de AGC Automotive pagina.

Qualified

Altijd in goede handen, wel zo fijn

Moderne auto’s zijn steeds meer voorzien van software, veiligheids- systemen, sensoren, radars, camera’s en nieuwe aandrijftechnieken. Dit vraagt bijzondere competenties aan het autobedrijf. Alle Autoglaz vestigingen dragen het Qualified certificaat. Dit onafhankelijke keurmerk controleert bij de bedrijven of men de juiste opleidingen en trainingen heeft genoten, de juiste apparatuur aanwezig is, over de juiste connectiviteit beschikken, de juiste gereedschappen aanwezig zijn enzovoort.

Goede service

Ook borgt het Qualified keurmerk dat u op alle Autoglaz vestigingen een goede service krijgt.

Netheid van het bedrijf

De netheid van het bedrijf, de wachtruimte, het toilet en zelfs de koffie wordt gecontroleerd.

In goede handen

Met het Qualified certificaat tonen wij aan dat u op iedere Autoglaz vestiging in goede handen bent.