Autoruitschade vakkundig hersteld in heel Nederland

U kunt in een van onze 62 Autoglaz vestigingen uw autoruit laten repareren of vervangen! Er is altijd wel een vestiging bij u in de buurt, zo niet, dan komen wij naar u toe.

1
2
3

Geblindeerde ramen bieden privacy en veiligheid

Uw autoruit tinten laat u snel en vakkundig doen bij Autoglaz

Bij Autoglaz kunt u uw autoruiten op professionele wijze laten blinderen door middel van ruitfolie. Deze ruitfolie is te verkrijgen in verschillende tinten zodat de juiste tint voor uw auto beschikbaar is!

Erkend door Bovag, Qualified, GroenGedaan en Glasgarant

Levenslange garantie op ruitschadeherstel

U kunt topkwaliteit verwachten van Autoglaz. Want wij werken samen met de autoruit fabrikanten die ook de ruit van uw auto hebben geproduceerd. Zo weet u zeker dat u de allerbeste ruit in uw auto krijgt. Niet voor niets dat we levenslange garantie geven onze werkzaamheden. Ook verzekeraars weten dat alleen het beste goed genoeg is voor Autoglaz. Kijkt u maar eens naar de top notering van Autoglaz bij Glasgarant.

GroenGedaan!

Wij nemen verantwoordelijkheid voor het milieu

Hoe vaak komt u dagelijks het woord duurzaamheid wel niet tegen. Maar, Autoglaz maakt hier echt werk van. Al onze vestigingen zijn aangesloten bij het duurzaamheidsprogramma GroenGedaan! Hierbij worden wij onafhankelijk getoetst op de prestaties op gebied van Environment, Social & Governance (ESG).

Iedere Autoglaz vestiging voldoet aan de wettelijke, de maatschappelijke en de milieueisen. Want wij vinden het belangrijk onze verantwoordelijkheid te nemen t.a.v. het milieu, de zorg voor onze leefomgeving en de toekomstige generaties. Met het certificaat GroenGedaan! tonen wij dit aan.

62 vestigingen in heel Nederland

Kom naar de dichtstbijzijnde vestiging voor snel autoruit herstel

In een kleine beschadiging of sterretje in een autoruit kan heel makkelijk vocht en vuil trekken, waardoor een perfecte ruitreparatie vrijwel onmogelijk kan worden.

Wacht daarom niet te lang met het vervangen of repareren van uw autoruit. Maak direct een afspraak bij een van onze 62 vestigingen.

Qualified

Altijd in goede handen, wel zo fijn

Moderne auto’s zijn steeds meer voorzien van software, veiligheids- systemen, sensoren, radars, camera’s en nieuwe aandrijftechnieken. Dit vraagt bijzondere competenties aan het autobedrijf. Alle Autoglaz vestigingen dragen het Qualified certificaat. Dit onafhankelijke keurmerk controleert bij de bedrijven of men de juiste opleidingen en trainingen heeft genoten, de juiste apparatuur aanwezig is, over de juiste connectiviteit beschikken, de juiste gereedschappen aanwezig zijn enzovoort.

Goede service

Ook borgt het Qualified keurmerk dat u op alle Autoglaz vestigingen een goede service krijgt.

Netheid van het bedrijf

De netheid van het bedrijf, de wachtruimte, het toilet en zelfs de koffie wordt gecontroleerd.

In goede handen

Met het Qualified certificaat tonen wij aan dat u op iedere Autoglaz vestiging in goede handen bent.